Diensten

.

 • Staalconstructies

  Als expert op het gebied van Staal kunnen wij uw staalconstructie ontwerpen, berekenen, produceren en monteren. Vanaf de ontwerpfase zijn wij nauw betrokken bij uw project. Ons deskundige team staat u bij met advies, bijsturing en oplossingen.

  Lees meer
 • Speciale contructies

  Testconstructies, hulpframes, draagsystemen: overal waar een speciale constructie vereist is kan Arendsen Staalbouw bijdragen aan een goed passende oplossing. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een silo, een onderstel, een trechter, steek-, spil- en wenteltrappen, transportsystemen, bordessen, balustrades en vloersystemen. Ook  leveren en monteren wij staalconstructies voor stands op internationale beurzen.

  Lees meer
 • Trappen

  Een specifieke tak in de staalconstructie zijn trappen. Arendsen Staalbouw kan alle soorten stalen trappen op verzoek maken en plaatsen, van wenteltrap tot kleine verhoging en van brandtrap tot stadiontrap. 

  Lees meer
 • Maatwerk

  Omdat geen staalconstructie hetzelfde is leveren wij altijd maatwerk. Iedere constructie vereist specifieke materialen en bewerkingen, wij zien dan ook iedere opdracht als een uniek project, waarvoor wij de best passende oplossing mogen bieden.

  Lees meer
 • Machinepark

  Een gevarieerd productenscala vereist het kunnen toepassen van diverse bewerkingen zoals:

  Lees meer